štvrtok 24. júla 2014

Jarná víkendovka VI – pohľad späť

V júni sme úspešne absolvovali ďalšiu, v poradí šiestu Jarnú víkendovku. Tentoraz sme ju zažili v Jánskej doline v Nízkych Tatrách, v blízkosti obce Liptovský Ján, ktorá ponúka mnoho krásnych náročných i menej náročných trás. Opäť vám všetkým, ktoré/í ste prišli, ďakujeme za vašu účasť. Hlavne vďaka vám je Jarná víkendovka tým, čím je, t.j. veselým a priateľským podujatím a najúspešnejšou tradičnou akciou QueerPointu.

Víkendovky sa oficiálne zúčastnilo 49 ľudí zo Slovenska a z Čiech. Neoficiálne číslo sa pohybuje cca. okolo 56. Tento rok sa víkendovky prvýkrát  okrem psíkov zúčastnili aj deti našich stálych účastníčok a účastníkov, čo nás nesmierne teší. Týmto krásnym queer rodinám prajeme naďalej veľa lásky, zdravia a silné nervy pri sledovaní slovenskej politicko-kresťanskej scény.

V ďalších mesiacoch vás čakajú ďalšie príjemné stretnutia s QueerPointom a spriaznenými združeniami. Pre viac informácií nás sledujte na facebooku. Turistickú sezónu opäť zahájime v septembri. O všetkých turistických akciách vás budeme naďalej informovať aj na týchto stránkach. Fotky z poslednej víkendovky si môžete prezrieť tu.

Žiadne komentáre: