štvrtok 16. júla 2009

Ďalšia túra v októbri 2009

I keď QueePoint svoju činnosť dlhšie nevyvíjal, neznamená to, že tu nie sme. Momentálne sú však hlavné organizátorky výletov zdravotne a pracovne vyťažené. Nevadí, nastanú aj lepšie časy.

Prvú túru po tejto dlhšej odmlke plánujeme uskutočniť v októbri. O presnom termíne budeme včas informovať. Zatiaľ si vychutnávajte atmosféru z výletov zachytených na fotografiách v našej galérii.

Tešíme sa z toho, že naše kamarátky z Trenčína, ktoré sme spoznali na výlete v Terchovej, zorganizovali prekrásnu túru na Vápeč - dominantu Strážovských vrchov. Ak sa aj vy chcete zúčastniť túr alebo iných akcií organizovaných inými organizáciami alebo jednotlivkyňami a jednotlivcami, navštívte sociálnu queer sieť qpeople. Dozviete sa tak o rôznych udalostiach ako sú párty, festivaly, výlety a iné. A určite sa na mnohých z nich stretneme.

Takže pracujme, liečme sa, cestujme, ale hlavne, nech je veselo!

Za QP
Marcela a Lýdia

4 komentáre:

Anonymný povedal(a)...

som v bratislave necelý mesiac a rada by som sa s vami skontaktovala a zúčastňovala vašich akcií.n.

QueerPoint povedal(a)...

ahoj, ako píšeme v poslednom príspevku, sme zdravotne a pracovne vyťažené, takže do toho septembra, žiaľ, nič nezorganizujeme. v každom prípade je tu možnosť zúčasťniť sa rôznych udalostí, stačí sa prihlásiť do sociálnej queer siete http://qpeople.ning.com/.

Marcela

Grippa povedal(a)...

Mohol by som Vas poporsit, aby tento spominany vylet bol az po 20. Oktobri? Prosiiim, rad by som sa na nom zucastnil, ale do 17. som v Norsku.

QueerPoint povedal(a)...

Ahojte, prvu turu spravime este koncom septembra, ale urcite budeme turovat aj v oktobri, skusime ten termin dat po 20.10.:-) Ak chcete informacie o turach dostavat priamo na mejl, napiste nam na adresu queerpoint@gmail.com. Budeme Vam kazdu pozvanku na turu posielat priamo na mejl.

Marcela