pondelok 10. novembra 2008

Čo robíme, keď neorganizujeme túry...

Organizujú ich za nás druhí!:-)

Najlepším príkladom toho je výlet do Banskej Štiavnice, ktorý v dňoch 8. 11. -9. 11. 2008 zorganizoval člen QueerPointu a náš verný turista Marián Čurilla spolu s priateľom Ľubomírom Šimašekom.

Počas výletu sme sa oboznámili s mestom, absolvovali dve túry, na Kalváriu a na Sitno, navštívili múzeum minerálov, pozreli si výstavu umelca a člena qpeople a hlavne sme si užili veľa zábavy. V našom QueerPoint kolektíve sme privítali sympaťáčky Zuzu a Jeday, ktoré, veríme, čoskoro opäť stretneme na ďalších našich QP akciách. Fotografie z udalosti Víkend v Banskej Štiavnici uverejníme do konca roka aj na našej galérii http://picasaweb.google.sk/queerpoint/.

Zároveň vás chceme touto cestou upriamiť na výborný projekt qpeople. qpeople je internetová spoločenská sieť pre queer ľudí, ktorú založila a ako administrátorka spravuje naša šikovná QueerPoint spoluorganizátorka. Zaregistrovať sa môžete po kliknutí na http://qpeople.ning.com/. Viac o qpeople sa môžete dočítať v článku uverejnenom na diskriminacii.sk http://www.diskriminacia.sk/?q=node/527.

QueerPoint a qpeople si užívajú sestersko-bratské vzťahy, pretože práve vďaka tejto sieti sa vytvorila interaktívna skupina QueerPoint, ktorá si užíva spoločné chvíle aj mimo turistických výletov. V najbližšej dobe plánujeme zúčastniť sa spoločne akcií v rámci festivalu Jeden deň, Ozveny Mezipatier a výstav, ktoré sa konajú pri príležitosti mesiaca fotografie. Sledujte termíny udalostí na qpeople!

A samozrejme, nezabúdame ani na turistické akcie. Ďalší výstup plánujeme na sobotu 22. 11. 2008. Bližšie informácie poskytneme v týždni pred túrou.

Zatiaľ si pozrite naše fotografie z túry uskutočnenej dňa 20. 9. 2008, ktorá viedla z Borinky na Pajštún, Dračí hrádok a Biely kríž. http://picasaweb.google.sk/queerpoint/6TuraPajstunDraciHradokBielyKriz

1 komentár:

Amba Elia povedal(a)...

hmm skoda ze som s vami nebol. :( Ondro