utorok 14. októbra 2008

Pezinská baba volá

Podľa opisu na turistickej stránke http://hiking.sk/ ide v prípade túry z Perneku cez Staré bane a sedlo Javorina, na najvyšší bod výletu Čmeľok a so zostupom na Pezinskú babu, o nenáročnú trasu, vhodnú na slnečné jesenné víkendy.

Veríme, že trasa bude vzhľadom na výskyt potôčikov, pyritových baní a iných prírodných krás - veď napokon stačí už len pohľad na pestré sfarbenie lístia jesenných stromov – ďalším nezabudnuteľný výletom našej rozrastajúcej sa a čím ďalej, tým pestrejšej QP tlupy.

Na záujemkyne a záujemcov bude náš QP tím čakať v sobotu 18. 10. 2008 o 9:40 na Autobusovej stanici Mlynské Nivy, odkiaľ vyrážame autobusom do Perneku, kde plánujeme našu túru začať i ukončiť.

Viac informácií o plánovanom výlete nájdete v pozvánke a detailný opis trasy na stránke: http://hiking.sk/hk/ar/643/jesenna_tulacka_pezinska_baba.html.

Zároveň vám na tomto mieste predstavujeme nový dizajn pozvánky. Za nápad i jeho spracovanie ďakujeme nášmu turistovi a šikovnému dizajnérovi Andrejovi Paučekovi. Tešíme sa spolu s ním na naše ďalšie spoločné potulky lesom.

Žiadne komentáre: