pondelok 9. júna 2008

Turistický klub Queer Point organizuje prvú túru

V sobotu 14. 6. 2008 sa uskutoční pod záštitou novo vzniknutého turistického klubu Queer Point prvá bratislavská túra so štartom v Rači a ukončením na Patrónke. Zraz záujemkýň a záujemcov je na Račianskom mýte pri reštaurácii Panda o 10:00. Vítané/í sú všetky lesby, gejovia, bisexuálky, bisexuáli, transgender a ich kamarátky a kamaráti bez rozdielu pohlavia a sexuálnej orientácie.
Kto sme?
Turistický klub Queer Point (alebo skrátene aj QP) vznikol ako jedna z odpovedí na sériu pracovno-vzdelávacích a tréningových workshopov Queer Leaders Forum organizovaných Prvým lesbickým združením Museion, ktoré sú zamerané na budovanie funkčnej siete aktivistov a aktivistiek z neheterosexuálnej komunity na Slovensku.
Čo chceme?
Turisticky klub QP bude organizovať raz až dvakrát mesačne turistické výlety v Bratislave a v jej malokarpatskom okolí. Máme víziu byť dlhodobých projektom so zámerom vytvoriť skupinu queer a queer friendly ľudí, ktorí sa budú pravidelne stretávať za účelom turistiky. V prípade záujmu plánujeme naše aktivity rozšíriť aj o organizovanie niekoľkodňových výletov a chatových víkendoviek.
Tešíme sa na vás už túto sobotu 14. 6. 2008 o 10:00.


Žiadne komentáre: