utorok 23. septembra 2008

Otvárame jesennú turistickú sezónu

Milé turistky, milí turisti,

ďakujeme opäť všetkým zúčastneným za úžasnú atmosféru na našej poslednej letnej túre s trasou Borinka – Pajštún – Dračí hrádok – Biely kríž – Rača, ktorá sa uskutočnila dňa 20. 9. 2008. Aj napriek nepriaznivému počasiu sme zaznamenali druhú najvyššiu účasť. Fotografie uverejníme v najbližšej dobe, hneď ako sa nám ich podarí zozbierať od našich fotografov a fotografiek.

Pozrite si zatiaľ fotky z našej, čo sa účasti týka, najúspešnejšej túry s trasou Dlhé Diely – Devínska kobyla – Sandberg – Devín, ktorá sa konala dňa 30. 8. 2008.


/Upozorňujeme, že uverejňujeme fotky len so súhlasom fotených ľudí./

A dobrá správa: Otvárame jesennú turistickú sezónu, v ktorej sa chceme upriamiť na zdolávanie kratších trás. Dúfame, že tie a tí z vás, ktoré/í mali obavy, že s nami nebudú vládať, využijú túto príležitosť a pridajú sa k nám pri ďalšej dúhovej túre, o ktorej termíne a trase vás budeme čoskoro informovať.

streda 17. septembra 2008

Túrou na Pajštún uzatvárame letnú turistickú sezónu Queer Pointu



V sobotu 20. 9. 2008 organizuje QP túru na Pajštún, Dračí hrádok a Biely kríž. Bude to posledná túra tohto leta. Počas chladných dní sa budeme snažiť organizovať túry prevažne s kratšími trasami. Náš program chceme obohatiť aj o spoločné návštevy kultúrnych akcií, napríklad výstav a divadiel.

Zároveň budeme postupne na našom blogu zverejňovať odkazy na fotky z uskutočnených akcií, naposledy to bol turistický výlet na Devínsku Kobylu a Sandberg – neuveriteľná túra s neuveriteľnou účasťou a pestrosťou našich turistiek a turistov.

Ďakujeme všetkým, ktoré/í sa k nám doteraz pripojili a spolu s nami chodili dúhovými cestami. Dúfame, že vás chladné dni neodradia a že sa naďalej budete zúčastňovať akcií, ktoré pre vás pripravíme.